Twentevis Koi Mix

Een mix van de beste koi-voeders zodat uw koikarper niet iedere dag hetzelfde hoeft te eten en daarnaast in topconditie blijft!

Twentevis maakt in de kwekerij uitsluitend gebruik van Trouvit visvoeders. Deze visvoerfabrikant is de grootste en beste visvoer producent ter wereld.

Omdat wij zulke goede ervaringen hebben met dit voer en alle vissen binnen “Twentevis” daarmee zijn opgegroeid, verkopen wij uitsluitend Trouvit aan onze klanten.

Twentevis is dealer van de Trouvit Koimix die door gezamelijk onderzoek tussen Twentevis en Trouvit tot stand is gekomen.

De kracht van Trouvit is het gebruik van hoogwaardig sojameel, vismeel en visolie. Dat zorgt ervoor dat de vissen voldoende essentiële aminozuren en vitaminen binnen krijgen. Deze essentiële stoffen zitten niet in 100% plantaardige visvoeders.

Andere visvoeders bevatten wel vaak voor 100% plantaardige grondstoffen omdat deze veel goedkoper zijn. Het probleem met deze voeders is dat vissen een verhoogde kans op darmverstoppingen hebben door te veel onverteerbare voedingsresten.

Voor meer informatie kunt u klikken op het plaatje.

Het bestand is te bekijken met het programma Adobe Acrobat Reader, welke hier gratis te downloaden is.